Home Ervaringen Groningen Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Helderziende-groningen.nl


  Helderzienden uit Groningen geven nu antwoord.
Paswoord vergeten?
     
   
     
     
  Elke dag gratis uw horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door  helderzienden Daghoroscoop  Stier door  helderzienden Daghoroscoop  Tweelingen door  helderzienden Daghoroscoop  Kreeft door  helderzienden Daghoroscoop  Leeuw door  helderzienden Daghoroscoop  Maagd door  helderzienden
Daghoroscoop  Weegschaal door  helderzienden Daghoroscoop  Schorpioen door  helderzienden Daghoroscoop  Boogschutter door  helderzienden Daghoroscoop  Steenbok door  helderzienden Daghoroscoop  Waterman door  helderzienden Daghoroscoop  Vissen door  helderzienden
 
Maak een GRATIS helderziende-account aan
Telefoon Consult
E-mail Consult
Foto Reading
Gratis daghoroscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Ervaringen helderziende Beau
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze helderzienden in Groningen?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze helderzienden uit Groningen van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek helderziende?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per helderziende uit Groningen.

U kiest uit het dropdownmenu een helderziende en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek helderziende nalezen.

Alle ervaringen die je op helderziende-groningen.nl leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze helderzienden uit Groningen had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze helderzienden hier te plaatsen.

     

  Kies een helderziende en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met helderziende Beau
  Ervaring met helderziende Beau
  Toen ik met Beau belde enkele weken geleden in verband met mijn dochter vertelde hij wat er zou gebeuren met de ex van mijn dochter. En inderdaad op het moment dat hij het vertelde gebeurde het ook effectief. Heb ik later vernomen van mijn dochter,ook zei hij dat mijn dochter het zou los laten en ook dat is effectief gebeurd. Toen ik jou gisteren belde in verband met een verkoop heb je ook gelijk gekregen. Bedankt Beau.




Ervaring van rita met helderziende Beau   Ervaring van rita met helderziende Beau   Ervaring van rita geplaatst op 17 april 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Beau  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Beau
  Ervaring met helderziende Beau
  Beau wat ben je toch een lieve en fijne man om mee te praten. Maar bovenal wat ben jij een geweldige coach. Je adviezen neem ik graag aan en hiermee kan ik aan mezelf werken en zoals je zegt over een jaar ben jij een heel ander mens. Ik geloof je. En ook omdat ik in mijzelf geloof. Ik weet zeker dat wij nog mooie gesprekken gaan voeren en met wat extra hulp van jou weten we de debielen uit mijn leven. Tnx lieve Beau. Dikke knuffel Jacoba.




Ervaring van Jacoba met helderziende Beau   Ervaring van Jacoba met helderziende Beau   Ervaring van Jacoba geplaatst op 13 april 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Beau  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Beau
  Ervaring met helderziende Beau
  Beau, Gister je voor het eerst gebeld in emotionele bui.
Al vrij snel in gesprek heb je me handvaten gegeven en wist je me gerust te stellen.
Na gisteravond heb ik voor mezelf verandering gemerkt en ga ik met alle kracht die ik heb de strijd aan van de wens.
Ik weet nog niet hoe, maar ik heb hoop dat het zichzelf wel laat lopen.
Neem snel weer contact op.




Ervaring van Stephanie met helderziende Beau   Ervaring van Stephanie met helderziende Beau   Ervaring van Stephanie geplaatst op 2 april 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Beau  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Beau
  Ervaring met helderziende Beau
  Jeetje Beau wat een leuk gesprek. Normaal moet alles even bij mij gaan landen maar ik zit vol energie. Positief. Omschrijving van de personen waren spot on en je beredeneringen kloppen gewoon. Ik ben heel benieuwd naar de uitkomst en ik ga gewoon verder mijn weg vervolgen en mijn nieuwe pad in slaan. Tnx en ga je zeker nog een keer bellen.




Ervaring van Jacoba met helderziende Beau   Ervaring van Jacoba met helderziende Beau   Ervaring van Jacoba geplaatst op 30 maart 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Beau  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Beau
  Ervaring met helderziende Beau
  Jouw voorspelling op een nieuwe baan met een hogere functie is helemaal uitgekomen. Op het moment dat je het tegen me vertelde had ik niet verwacht dat het uit zou komen, ik dacht toen nog dat het te hoog gegrepen zou zijn. 1 april start ik. Super blij mee. Dank je wel.




Ervaring van Anoniem met helderziende Beau   Ervaring van Anoniem met helderziende Beau   Ervaring van Anoniem geplaatst op 27 maart 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Beau  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Beau
  Ervaring met helderziende Beau
  Hierbij schrijf ik graag een getuigenis voor jou. Heel bijzonder wat je tot nu toe hebt voorspeld en de adviezen die je mij hebt gegeven. Zoals je zei; hoop is een investering in nieuwsgierigheid. Die hou ik zeker in gedachten. Hoop op een goede afloop van alles. Je zei dat het er positief uitzag voor ons en ik vertrouw er dan ook op dat ook deze voorspelling uit gaat komen. Je bent meer waard dan die vijf sterren hoor Beau. Tot bels.




Ervaring van Marjolein met helderziende Beau   Ervaring van Marjolein met helderziende Beau   Ervaring van Marjolein geplaatst op 27 maart 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Beau  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Beau
  Ervaring met helderziende Beau
  Beau, wat een aardig en oprecht persoon. Draait niet om dringen heen maar zegt gewoon waar het op staat. Heeft veel geduld en geeft goed advies . Bedankt voor je goede raad en tijd.




Ervaring van A met helderziende Beau   Ervaring van A met helderziende Beau   Ervaring van A geplaatst op 26 maart 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Beau  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Beau
  Ervaring met helderziende Beau
  Beau kan ik van harte aanbevelen. Hij verstaat zijn vak meer dan uitstekend. Goede recht voor z'n raap adviezen, terwijl hij toch liefdevol en respectvol blijft.

Beau houdt je niet aan de praat. Hij is direct en to the point.

Hij is een begenadigd medium, die bovendien een prettige stem heeft om naar te luisteren.

Een absolute aanrader.

Trudy.




Ervaring van Trudy met helderziende Beau   Ervaring van Trudy met helderziende Beau   Ervaring van Trudy geplaatst op 10 maart 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Beau  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Beau
  Ervaring met helderziende Beau
  Wat heb je weer gelijk gekregen, met alles wat je een aantal weken geleden vertelde voorspelde.
Zowel op werkgebied als in de liefde. Het valt allemaal op z,n plek chaos op werk en de leuke man die op m,n pad zou komen. Et voila.
Je bent zo goed en zo fijn ook om mee te praten wat een energie.
Ik bel je binnenkort met een update en zal ongetwijfeld beginnen met; je had het weer juist, Beau.?
Je bent een topper.

Liefs.




Ervaring van N met helderziende Beau   Ervaring van N met helderziende Beau   Ervaring van N geplaatst op 9 maart 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Beau  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Beau
  Ervaring met helderziende Beau
  Wat is het super fijn om met je te praten. Buiten dat je een luisterend hoor bent geef je goede tips en advies. Daarmee heb je mij zo enorm geholpen de afgelopen periode. Tot nu toe kopt alles wat je hebt voorspeld en zei je ook dat het straks allemaal goed gaat komen. En we gaan beginnen aan een mooi nieuw begin. Ik heb er door jou weer meer vertrouwen in gekregen. Dank voor alles.




Ervaring van Marloes met helderziende Beau   Ervaring van Marloes met helderziende Beau   Ervaring van Marloes geplaatst op 5 maart 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Beau  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Beau
  Ervaring met helderziende Beau
  Dankjewel voor de raad en fijn dat je 's avonds geheel spontaan nog een extra healing wil sturen gericht op een pijnlijk linkeronderbeen.
Anoniem.




Ervaring van Inge met helderziende Beau   Ervaring van Inge met helderziende Beau   Ervaring van Inge geplaatst op 25 februari 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Beau  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Beau
  Ervaring met helderziende Beau
  Hartelijk dank Beau voor de tip om een boos brief te schrijven. Wat een opluchting om het van je af te schrijven en wat fijn om te merken dat de mening van anderen me ineens minder raakt.
Dank. Else.




Ervaring van Else met helderziende Beau   Ervaring van Else met helderziende Beau   Ervaring van Else geplaatst op 22 februari 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Beau  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Beau
  Ervaring met helderziende Beau
  Heb je hulp nodig, of zit je vol met vragen? Bel gerust Beau, want die verteld het je zo. Het is vooral fijn dat als ik met je spreek, je ook precies aanvoelt wat ik bedoel of nodig heb op dat moment. Bijv. Als ik weer even met beide benen op de grond moet gaat staan en niet in de negatieve spiraal moet blijven hangen. De tip om meer geniet momentjes voor mezelf te creeren werkt goed. Ik kan er nu ook weer enigszins voor anderen zijn en dat voelen ze. Net op het moment dat ik alle zorgen even losliet was daar die man bij de supermarkt. Wat er verder gebeurd wacht ik nog even rustig af, of ik vraag jou stiekem even om advies bedankt Beau voor wie je bent.




Ervaring van Sanne met helderziende Beau   Ervaring van Sanne met helderziende Beau   Ervaring van Sanne geplaatst op 5 februari 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Beau  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Beau
  Ervaring met helderziende Beau
  Beau is echt een topper op de lijn. Bedankt voor je steun en dat je mij de goede richting op hebt gestuurd. We wisten beiden dat mijn ex een hoop geheimen had, en door regelmatig te praten zijn we er eindelijk achter wat het probleem was. Wat ben ik blij met de keuze die ik nu heb gemaakt voor mijzelf en de kinderen en op naar een mooie nieuwe toekomst. Groetjes Valentine.




Ervaring van V met helderziende Beau   Ervaring van V met helderziende Beau   Ervaring van V geplaatst op 26 januari 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Beau  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Beau
  Ervaring met helderziende Beau
  I spoke with Beau for the first time and i am really impressed, he makes predictions yes he does but it's much more than that, he describes perfectly the situation behind those predictions showing the right perspective, so something that apparently might have been nice for me to hear actually hides a lot of tricky features and Beau explained me very well those features with nuances. you are a great medium and very special, i am glad that I called you.




Ervaring van Maria met helderziende Beau   Ervaring van Maria met helderziende Beau   Ervaring van Maria geplaatst op 30 december 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Beau  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Beau
  Ervaring met helderziende Beau
  Beau je moet mij toch echt eens vertellen hoe je dat toch steeds weer doet. Spot on iedere keer weer. De vorige keer dat ik je sprak was je even behoorlijk direct, zoals ik dat af en toe nodig heb met dat eigenwijze karakter van me, maar het heeft me wel aangezet tot nadenken. En het klopt dat ik eerst moet genezen van alles en alleen moet kunnen zijn met mezelf en vooral trots zijn op mezelf. Dus exit die date of hoe je het wilt noemen, en eerst even me time. Ik wil deze keer de andere kant van die medaille zien. Over de rest hou ik je op de hoogte. Dat zal ook wel weer allemaal kloppen. spreek je snel. Xxx.




Ervaring van Susanna met helderziende Beau   Ervaring van Susanna met helderziende Beau   Ervaring van Susanna geplaatst op 16 december 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Beau  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Beau
  Ervaring met helderziende Beau
  Beau is zo goed alles wat hij zegt komt uit. Hij is zo relaxed.
Groetjes Jeannette.
Spreek je gauw weer.




Ervaring van Jeannette met helderziende Beau   Ervaring van Jeannette met helderziende Beau   Ervaring van Jeannette geplaatst op 13 december 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Beau  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Beau
  Ervaring met helderziende Beau
  Een fantastische lieve man. Hij had gelijk dat diegene contact zou opnemen en ik heb Beau opnieuw gebeld en hij heeft me meer verteld. Buiten dat geeft hij je een enorme energie boost en positivisme mee. Dank je wel Beau.




Ervaring van Sfinx met helderziende Beau   Ervaring van Sfinx met helderziende Beau   Ervaring van Sfinx geplaatst op 16 november 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Beau  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Beau
  Ervaring met helderziende Beau
  Bedankt voor je goede advies. Steeds terug zit je er recht op met je ingevingen.
Je bent een kei in uw vak.




Ervaring van P met helderziende Beau   Ervaring van P met helderziende Beau   Ervaring van P geplaatst op 11 november 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Beau  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Beau
  Ervaring met helderziende Beau
  Lieve Beau, hierbij nog even een berichtje van mij. We spreken elkaar inmiddels nu al bijna een jaar, een jaar waarin zoveel is gebeurd, duidelijk is geworden en vooral dingen zijn uitgekomen die jij had voorspeld. Dat realisatiemomentje, dat wanneer zich een nieuwe situatie voordoet, jij dit maanden geleden al had aangegeven blijft bizar. Ik merk dat ik je advies nu inmiddels wel echt serieus neem, en dat er steeds minder twijfel is over of het echt wel goed gaat komen. Ik neem de dag nu wel echt per 24 uur, zoals jij mij steeds op het hart hebt gedrukt. Vertrouwen in mezelf en in de actie komen wanneer nodig, dan komt de rest vanzelf. Bedankt Beau voor alles, en tot snel weer :-).




Ervaring van Mareille met helderziende Beau   Ervaring van Mareille met helderziende Beau   Ervaring van Mareille geplaatst op 5 november 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Beau  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Beau
  Ervaring met helderziende Beau
  Meneer beau al meerdere malen gesproken heel vriendelijk. Wat hij zegt komt ook nog eens uit. Heel erg bedankt .




Ervaring van M met helderziende Beau   Ervaring van M met helderziende Beau   Ervaring van M geplaatst op 29 oktober 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Beau  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Beau
  Ervaring met helderziende Beau
  Dankjewel om me in mijn kracht te helpen.
Inge.




Ervaring van Inge met helderziende Beau   Ervaring van Inge met helderziende Beau   Ervaring van Inge geplaatst op 14 oktober 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Beau  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Beau
  Ervaring met helderziende Beau
  Hoi Beau,

Toch altijd leuk jou te spreken.
Hoe meer ik hem in parkeren zet zoals jij zij, hoe vlugger hij naar 2 Vitesse gaat.

Groetjes cadeau.




Ervaring van Rita met helderziende Beau   Ervaring van Rita met helderziende Beau   Ervaring van Rita geplaatst op 14 oktober 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Beau  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Beau
  Ervaring met helderziende Beau
  Hallo Beau, spreek je regelmatig en wil je bij deze laten weten; je had het weer goed gezien.
Er zou bericht van hem komen waardoor ik 180 graden zou draaien en ja hoor. Er kwam een bericht waardoor ik er in 1 keer klaar mee was. Het uitje naar de herten zal er niet meer van komen.
Je hoort me binnenkort weer.




Ervaring van Anoniem met helderziende Beau   Ervaring van Anoniem met helderziende Beau   Ervaring van Anoniem geplaatst op 9 oktober 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Beau  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Beau
  Ervaring met helderziende Beau
  Lieve Beau, je bent goud waard. Alles wat je tot nu toe voorspeld hebt is uitgekomen. Zo bizar af en toe. Ik zal in de toekomst je nog veel vaker contacten, en zeker vertrouwen op jouw inzichten en advies. Het was een zware en moeilijk tijd, maar ik heb nu echt weer dat lichtpuntje gezien. En ik denk dat je gelijk gaat krijgen wat betreft die nieuwe man die op mijn pad is gekomen. Ik volg je advies op en neem de dag per 24 uur en ik ga genieten van alles wat mij gelukkig maakt. Mijn dank is groot Beau, maar dat wist je al. We kletsen snel weer verder. Liefs M.




Ervaring van M met helderziende Beau   Ervaring van M met helderziende Beau   Ervaring van M geplaatst op 4 oktober 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Beau  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Beau
  Ervaring met helderziende Beau
  Super bedankt voor jou inzichten. Uit vorige readings was al gebleken hoe jou inzichten waren. Ik ben super blij jou vandaag nog eens gesproken te hebben.




Ervaring van H met helderziende Beau   Ervaring van H met helderziende Beau   Ervaring van H geplaatst op 23 september 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Beau  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Beau
  Ervaring met helderziende Beau
  Beau

Vindt het altijd prettig met jou te praten, je komt to the pont no nonsens.
En geeft ook goede raad, bel je nog zeker terug, heeft goede energie
Bedankt Beau.




Ervaring van Cadeau met helderziende Beau   Ervaring van Cadeau met helderziende Beau   Ervaring van Cadeau geplaatst op 23 september 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Beau  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Beau
  Ervaring met helderziende Beau
  Beste Beau, hartelijk dank voor uw raadgeving met kennis van zaken en ik twijfel er niet aan dat je mijn toekomstbeeld met Michel, super goed kan invoelen en verduidelijken wat zich in realiteit zal, wou bijna zeggen spiegelen maar laten we het houden op, weergeven en waar ik eindelijk naar uitkijk met veel plezier. A.




Ervaring van A. met helderziende Beau   Ervaring van A. met helderziende Beau   Ervaring van A. geplaatst op 23 september 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Beau  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Beau
  Ervaring met helderziende Beau
  Beste Beau, toch weer leuk met je te praten. Je geeft energie via de telephone. Je zal nu ook wel weer gelijk krijgen tof gesprek, en je zegt geen nonsens.




Ervaring van Cadeautje met helderziende Beau   Ervaring van Cadeautje met helderziende Beau   Ervaring van Cadeautje geplaatst op 14 september 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Beau  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Beau
  Ervaring met helderziende Beau
  Beau je blijft me echt keer op keer verbazen. En weer een voorspelling uitgekomen.En weer een. je bent voor mij echt de enige op de lijn die het zo helder ziet en kan voorspellen, en ook dat het tot nu toe allemaal is uitgekomen. Ik zeg steeds ik hoop dat en ik hoop dat dit gaat gebeuren, maar inmiddels kan ik wel zeggen dat ik zeker weet dat het zo gaat gebeuren als ik jij dat zegt. Voor mij ben je een geschenk uit de hemel en je verdient die sterren.
Tot heel snel. Xxx.




Ervaring van Mariel met helderziende Beau   Ervaring van Mariel met helderziende Beau   Ervaring van Mariel geplaatst op 13 september 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Beau  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Beau
  Ervaring met helderziende Beau
  Beau, ik heb je al zo vaak en lang gesproken en ik ben iedere keer weer onder de indruk van de inzichten die telkens weer kloppen. Nu een half jaar verder en voor mijn gevoel al zo veel gegroeid sinds ik jou spreek. Je bent een schat van een man. Vol met humor en je weet precies wat een vrouw nodig heeft op lastige momenten ;) en wat je zei over dat er ooit een dag aanbreekt waarop alles voorbij is. jij geeft mij weer moed en kracht om door te gaan, iedere hobbel te overwinnen en niet te blijven hangen in de miserie van het leven maar te genieten van alle kleine en mooie dingen in het leven samen met de kindjes. Het is fijn dat die onrust weggenomen wordt af en toe tijdens onze gesprekken en het geeft een enorme energie boost. Keep up the good work. Liefs M.




Ervaring van Mar met helderziende Beau   Ervaring van Mar met helderziende Beau   Ervaring van Mar geplaatst op 8 september 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Beau  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Beau
  Ervaring met helderziende Beau
  Beau, ik heb je al zo vaak en lang gesproken en ik ben iedere keer weer onder de indruk van de inzichten die telkens weer kloppen. Nu een half jaar verder en voor mijn gevoel al zo veel gegroeid sinds ik jou spreek. Je bent een schat van een man. Vol met humor en je weet precies wat een vrouw nodig heeft op lastige momenten en wat je zei over dat er ooit een dag aanbreekt waarop alles voorbij is. jij geeft mij weer moed en kracht om door te gaan, iedere hobbel te overwinnen en niet te blijven hangen in de misserre van het leven maar te genieten van alle kleine en mooie dingen in het leven samen met de kindjes. Het is fijn dat die onrust weggenomen wordt af en toe tijdens onze gesprekken en het geeft een enorme energie boost. Keep up the good work. Liefs M.




Ervaring van Mar met helderziende Beau   Ervaring van Mar met helderziende Beau   Ervaring van Mar geplaatst op 8 september 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Beau  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Beau
  Ervaring met helderziende Beau
  Lieve beau bedankt voor het fijne gesprek gister avond heeft me heel goed gedaan. En ook voor de inzichten die ik van je mocht ontvangen.

Lieve groetjes .




Ervaring van Anoniem met helderziende Beau   Ervaring van Anoniem met helderziende Beau   Ervaring van Anoniem geplaatst op 30 augustus 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Beau  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Beau
  Ervaring met helderziende Beau
  Bedankt voor je steun de afgelopen dagen Beau. Je hebt me op de goede weg geholpen. Ik bel je snel weer voor goed advies. Groetjes.




Ervaring van Marij met helderziende Beau   Ervaring van Marij met helderziende Beau   Ervaring van Marij geplaatst op 25 augustus 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Beau  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Beau
  Ervaring met helderziende Beau
  Hierbij wil ik graag een top beoordeling geven voor een van de beste mediums op de lijn. Ik heb Beau al vaak gesproken en is echt goed en helder in de inzichten die hij geeft. Tot nu toe had je het steeds aan het juiste eind. En dankzij jou is een hele moeilijke periode draagbaar geworden. Bedankt en tot snel.




Ervaring van Marij met helderziende Beau   Ervaring van Marij met helderziende Beau   Ervaring van Marij geplaatst op 7 augustus 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Beau  



 

Ervaring over onze helderzienden plaatsen

Home

Helderziende-groningen.nl - ervaring schrijven over helderziende
 
  Kies een helderziende Kies een helderziende:  
  Waardering overhelderziende Waardering:          
  Naam voor Helderziende-groningen.nl Uw naam:  
  E-mailadres voor Helderziende-groningen.nl E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met helderziende Uw ervaring:  
  Code helderziende Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  

 
 

       
  Copyright © 2008 -
Helderziende-groningen.nl.
Microbel | Mobiele versie | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Helderziende worden