Home Ervaringen Groningen Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Helderziende-groningen.nl


  Helderzienden uit Groningen geven nu antwoord.
Paswoord vergeten?
     
   
     
     
  Elke dag gratis uw horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door  helderzienden Daghoroscoop  Stier door  helderzienden Daghoroscoop  Tweelingen door  helderzienden Daghoroscoop  Kreeft door  helderzienden Daghoroscoop  Leeuw door  helderzienden Daghoroscoop  Maagd door  helderzienden
Daghoroscoop  Weegschaal door  helderzienden Daghoroscoop  Schorpioen door  helderzienden Daghoroscoop  Boogschutter door  helderzienden Daghoroscoop  Steenbok door  helderzienden Daghoroscoop  Waterman door  helderzienden Daghoroscoop  Vissen door  helderzienden
 
Maak een GRATIS helderziende-account aan
Telefoon Consult
E-mail Consult
Foto Reading
Gratis daghoroscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Ervaringen helderziende Romyna
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze helderzienden in Groningen?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze helderzienden uit Groningen van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek helderziende?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per helderziende uit Groningen.

U kiest uit het dropdownmenu een helderziende en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek helderziende nalezen.

Alle ervaringen die je op helderziende-groningen.nl leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze helderzienden uit Groningen had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze helderzienden hier te plaatsen.

     

  Kies een helderziende en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met helderziende Romyna
  Ervaring met helderziende Romyna
  Romyna je zag het juist aankomen. Voorspelling is uitgekomen en uiteraard ben ik superblij. Supergoed van je. Je bent een ster. Dank je wel. Liefs.




Ervaring van anoniem met helderziende Romyna   Ervaring van anoniem met helderziende Romyna   Ervaring van anoniem geplaatst op 13 april 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Romyna  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Romyna
  Ervaring met helderziende Romyna
  Lieve Romyna, nou hier eindelijk de bevestiging over het contact waar jij zo van overtuigd was. Ja gisteren heeft F mij gecontacteerd wat resulteerde in mijn langste telefoongesprek ooit. Veel gesproken en besproken dus. Ik ben erg benieuwd naar het verdere verloop nu maar aangezien jij ook zo vaak echt raak zit met jouw voorspellingen, kan ik niet meer dan erop vertrouwen dat het zeker goed gaat komen tussen ons. Enorm bedankt weer en hoop je snel weer even te kunnen spreken. Liefs, F.




Ervaring van F met helderziende Romyna   Ervaring van F met helderziende Romyna   Ervaring van F geplaatst op 10 april 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Romyna  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Romyna
  Ervaring met helderziende Romyna
  Dankjewel Romyna,
Ik merk en zie wel dat bij mij dingen uitkomen, dat je steeds op de goede weg zit bij mij. Dat je echt de beste bent,van deze lijn, dat denk ik wel. Heb meerdere collega,s van je gesproken, en niemand zat in de buurt, maar jij zit er boven op.
Ik heb veel vertrouwen in jou, en ik moet het ooit weer zelf gaan voelen.
Met heel veel dank naar jou, voor je geduld en antwoorden.
Karin xx.




Ervaring van Karin met helderziende Romyna   Ervaring van Karin met helderziende Romyna   Ervaring van Karin geplaatst op 29 maart 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Romyna  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Romyna
  Ervaring met helderziende Romyna
  Lieve Romyna, ja ik weet niet hoe je het doet maar vanavond idd contact gezocht met mij. Ik kon het niet meer geloven maar weer zat jij goed. Super bedankt weer en ik bel je snel weer. Romyna is echt een topper ook in haar voorspellingen. Liefs, FF.




Ervaring van FF met helderziende Romyna   Ervaring van FF met helderziende Romyna   Ervaring van FF geplaatst op 14 maart 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Romyna  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Romyna
  Ervaring met helderziende Romyna
  Lieve Romyna,

Ik wou je een berichtje achterlaten om te laten weten dat je voorspelling helemaal is uitkomen zoals je zei en zelfs in de tijdspanne die je zei.
Dit ondanks dat ik er zelf helemaal niet meer in geloofde.
Heel bijzonder wat je doet en kan. Ik heb je gisteren nog te pakken gekregen waardoor ik het je zo kon vertellen, maar wou toch nog aan iedereen laten weten hoe sterk en zuiver je bent in je gaven. Je moet enkel een naam of een vraag horen en de rest komt vanzelf. Daarmee bewijs je net hoe sterk je bent. Naast je correcte voorspellingen ben je ook nog eens steeds een hele lieve coach. Dank je wel voor al je constructieve lieve hulp. Dank je wel voor al je zuivere voorspellingen. Dank je wel dat je altijd eerlijk blijft ondanks alles.
Dank je wel voor alles.

Veel liefs x.




Ervaring van E. met helderziende Romyna   Ervaring van E. met helderziende Romyna   Ervaring van E. geplaatst op 10 maart 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Romyna  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Romyna
  Ervaring met helderziende Romyna
  Ook ik wil mijn waardering uiten naar romeyna. Krijg dr niet vaak te spreken, omdat jullie allemaal het proberen en terecht.
Het is een sport om haar te pakken te krijgen, maar als je haar hebt, dan heb je de hoofdprijs.
Misschien dat wij allemaal denken dat ze gek van onze vragen wordt, maar voor romeyna is niks teveel zo lief, fijne zachte persoonlijkheid, geduldig, altijd met respect, meelevend en liefdevol legt ze weer haar kaartjes.
Mis je, hoop je snel weer eens te kunnen spreken
.




Ervaring van Miranda met helderziende Romyna   Ervaring van Miranda met helderziende Romyna   Ervaring van Miranda geplaatst op 5 maart 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Romyna  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Romyna
  Ervaring met helderziende Romyna
  Ik wil heel even mijn enorme waardering uiten voor Romyna.
Ik kan me voorstellen dat ze gek wordt van al mijn vragen. Maar ze helpt me zo ontzettend goed en respectvol.
En ik heb veel vertrouwen in haar. Dat ze ook al heeft waar gemaakt.

Dankjewel voor je antwoorden, steun en begrip.

Liefs, Karin van de vele vragen via mail.




Ervaring van Karin met helderziende Romyna   Ervaring van Karin met helderziende Romyna   Ervaring van Karin geplaatst op 5 maart 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Romyna  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Romyna
  Ervaring met helderziende Romyna
  Lieve Romyna, jij weet hoe moeilijk ik het momenteel heb. Er zijn al dingen uitgekomen die jij hebt gezegd. Ik hoop dat hij snel iets laat horen en met meer uitleg komt en dat het goede nieuws voor ons samen snel volgt. Nogmaals dank voor alles de laatste weken. Liefs. S.




Ervaring van S. met helderziende Romyna   Ervaring van S. met helderziende Romyna   Ervaring van S. geplaatst op 14 februari 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Romyna  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Romyna
  Ervaring met helderziende Romyna
  Nou Romyna, nadat ik jouw mailtje had gelezen en ik het dus afgesloten heb krijg ik net een appje van F. In ieder geval hierbij de bevestiging dat je gelijk had. Voor mij voelt het dubbel, aan de ene kant ben ik heel blij aan de andere kant gelijk wat angstig. Hoe dan ook, jij zag het in ieder geval goed. Liefs, F.




Ervaring van F met helderziende Romyna   Ervaring van F met helderziende Romyna   Ervaring van F geplaatst op 8 februari 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Romyna  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Romyna
  Ervaring met helderziende Romyna
  Bedankt voor je steun de afhelopen weken. Jij weet als geen ander in wat voor moeilijke tijd ik nu zit. Ondanks dat ik het vertrouwen bijna helemaal kwijt ben trek jij mij hierin naar boven. Ik hoop echt dat ik heeel snel het goede nieuws kan melden. Hartelijk dank voor alles lieve Romyna. Toppertje jij. Liefs, FF.




Ervaring van FF met helderziende Romyna   Ervaring van FF met helderziende Romyna   Ervaring van FF geplaatst op 5 februari 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Romyna  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Romyna
  Ervaring met helderziende Romyna
  Heb een gister een email consult gekregen van Romyna was heel er duidelijk en waar. Het bemoedigd mij ook als ik mij even down voel dan lees ik haar woorden opnieuw en het geeft mij dan weer het geloof. Om positief naar de situatie te kijken.
Ik danku en laat het u weten mocht er weer contact komen.
Xxx.




Ervaring van . met helderziende Romyna   Ervaring van . met helderziende Romyna   Ervaring van . geplaatst op 2 februari 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Romyna  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Romyna
  Ervaring met helderziende Romyna
  Lieve Romyna, wat moet ik zonder jou deze weken. Bedankt voor alles zo ver. Ik hoop dat ik binnenkort met het goede nieuws kan komen van de doorbraak. Liefs, S.




Ervaring van S. met helderziende Romyna   Ervaring van S. met helderziende Romyna   Ervaring van S. geplaatst op 31 januari 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Romyna  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Romyna
  Ervaring met helderziende Romyna
  Romnya is er de laatste weken om mij echt even door een moeilijke periode heen te helpen. Bedankt dat je altijd zo snel reageert via de mail. Je bent een topper.

Liefs, S.




Ervaring van S. met helderziende Romyna   Ervaring van S. met helderziende Romyna   Ervaring van S. geplaatst op 10 januari 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Romyna  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Romyna
  Ervaring met helderziende Romyna
  Ik ben erg over Romyna te spreken. Heel duidelijk in haar antwoorden en snel (via email). Ontzettend bedankt.

Karin xx.




Ervaring van Karin met helderziende Romyna   Ervaring van Karin met helderziende Romyna   Ervaring van Karin geplaatst op 7 januari 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Romyna  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Romyna
  Ervaring met helderziende Romyna
  Lieve Romyna, wil weer bevestigen dat je wederom gelijk had. Je zag contact vanuit F voor ieder moment liggen en jawel hij heeft mij vanavond geappt. Hij is toch nog wel ingegaan op mijn laatste bericht. Kortom, het gaat idd steeds meer en meer de goede kant op, zoals jij blijft zeggen. Je bent een enorme steun, een supergoed en lief medium/persoon. Tot snel weer. Liefs, F en F.




Ervaring van FF met helderziende Romyna   Ervaring van FF met helderziende Romyna   Ervaring van FF geplaatst op 27 december 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Romyna  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Romyna
  Ervaring met helderziende Romyna
  Lieve Romyna, ik wil je bedanken voor alle steun, perfecte voorspellingen, je onvoorwaardelijke geduld en vriendelijkheid. Jij bent gewoon de beste. Wil je hele fijne feestdagen wensen en al het goeds voor 2021. Hopelijk tot snel.




Ervaring van Miranda met helderziende Romyna   Ervaring van Miranda met helderziende Romyna   Ervaring van Miranda geplaatst op 25 december 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Romyna  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Romyna
  Ervaring met helderziende Romyna
  Omdat ik Romyna nooit te pakken krijg via de telefoon, heb ik gister voor het eerst een mailconsult ontvangen. Ten eerste bedankt voor de snelle reactie Romyna. Ten tweede, wow alles wat je zegt klopt gewoon en ik kijk uit naar februari. Ik ben zeer benieuwd of het contact dan komt, maar aan je recensie te lezen heb ik er het volle vertrouwen in. Ik heb er zin in om het nieuwe jaar goed te beginnen. Hopelijk kan ik je een keer via de telefoon spreken, want je zegt erg rake dingen. Waarom heb ik je niet eerder ontdekt hahaha. BEDANKT Romyna voor je mooie inzichten.




Ervaring van L. met helderziende Romyna   Ervaring van L. met helderziende Romyna   Ervaring van L. geplaatst op 24 december 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Romyna  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Romyna
  Ervaring met helderziende Romyna
  Lieve Romyna,
Weer een aantal voorspellingen van jou zijn uitgekomen.
Dank je wel nogmaals.




Ervaring van M met helderziende Romyna   Ervaring van M met helderziende Romyna   Ervaring van M geplaatst op 24 december 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Romyna  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Romyna
  Ervaring met helderziende Romyna
  Romyna had alweer gelijk in haar voorspelling. Ze ziet de dingen heel goed en brengt alles duidelijk over. Zelfs wanneer ik denk dat iets niet kan uitkomen, bleek het toch de waarheid te zijn. Romyna is echt een aanrader.




Ervaring van Kim met helderziende Romyna   Ervaring van Kim met helderziende Romyna   Ervaring van Kim geplaatst op 6 december 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Romyna  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Romyna
  Ervaring met helderziende Romyna
  Lieve Romyna, eindelijk is hier het goede nieuws, F heeft gisteren contact met mij opgenomen, en is ook gisteravond al langs geweest bij mij. Dit zag jij ook heel duidelijk, dus wederom heb je gelijk. Ik ben echt ontzettend blij. Nogmaals hartelijk dank voor alles. Ik ga je gauw weer even bellen. Liefs, FF .




Ervaring van FF met helderziende Romyna   Ervaring van FF met helderziende Romyna   Ervaring van FF geplaatst op 3 december 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Romyna  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Romyna
  Ervaring met helderziende Romyna
  Vanavond een email consult van Romyna ontvangen, fijne en duidelijke uitleg. Romyna zit altijd er bovenop wat betreft tijd en het omschrijven van een persoon. Ze is een prachtig mens en ik kan haar nog zo vaak bellen met dezelfde vraag en blijf me altijd helpen hierin. Super vrouw.




Ervaring van L met helderziende Romyna   Ervaring van L met helderziende Romyna   Ervaring van L geplaatst op 22 november 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Romyna  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Romyna
  Ervaring met helderziende Romyna
  Zeer waardevol consult, absoluut aanrader. Veel dank Romyna, je hebt me echt goed geholpen.




Ervaring van Anoniem met helderziende Romyna   Ervaring van Anoniem met helderziende Romyna   Ervaring van Anoniem geplaatst op 10 november 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Romyna  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Romyna
  Ervaring met helderziende Romyna
  Lieve Romyna,

Je voorspelling op werk is exact uitgekomen zoals je zei. Heel straf.
Ik kijk uit naar je andere voorspellingen.
Dank je dat je er steeds op zo een lieve en geduldige manier bent en je steeds heel zuiver doorgeeft wat je ziet.

Liefs .




Ervaring van e. met helderziende Romyna   Ervaring van e. met helderziende Romyna   Ervaring van e. geplaatst op 9 november 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Romyna  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Romyna
  Ervaring met helderziende Romyna
  Wat een mooie reading zeg.
Je ziet ontzettend scherp.
Bedankt.
Liefs,B.




Ervaring van Brenda met helderziende Romyna   Ervaring van Brenda met helderziende Romyna   Ervaring van Brenda geplaatst op 21 oktober 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Romyna  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Romyna
  Ervaring met helderziende Romyna
  Hartelijk dank voor jou mail-consult. Zoals steeds heel gedetailleerd en goed advies.




Ervaring van Kristl met helderziende Romyna   Ervaring van Kristl met helderziende Romyna   Ervaring van Kristl geplaatst op 15 oktober 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Romyna  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Romyna
  Ervaring met helderziende Romyna
  Voor mij is Romyna 1 van de beste op de lijn. Ik heb zowat dagelijks contact met haar en ik kan alleen maar en weer zeggen dat zij zo ontzettend raak zit met haar inzichten en voorspellingen. Ze sleept me door een heel lastig proces wat nu echt wel de positieve kant op gaat. Ik ben blij dat ik Romyna heb leren kennen op de lijn. Naast haar goede werk is ze eerlijk oprecht en een enorme steun. Hartelijk dank voor alles Romyna. Ik raad iedereen aan om jou te contacteren. Tot snel weer. Liefs, FF.




Ervaring van FF met helderziende Romyna   Ervaring van FF met helderziende Romyna   Ervaring van FF geplaatst op 22 september 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Romyna  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Romyna
  Ervaring met helderziende Romyna
  Lieve Romyna, al geruime tijd bel ik jou en weet je me altijd gerust te stellen. Afgelopen week zei ik dat ik buikpijn had en jij zei dat er niks met mijn buik is maar dat het onrust is omdat er nog geen echte doorbraak is geweest voor wat betreft de relatie. Ik zou de doorbraak binnen enkele dagen krijgen en wel het weekend. Je had gelijk hij heeft me gevraagd zijn vriendin weer te worden. Dankbaar voor elke keer dat ik jou mag spreken want je bent altijd in gesprek. Bel Romyna want zij is echt een topper.




Ervaring van E met helderziende Romyna   Ervaring van E met helderziende Romyna   Ervaring van E geplaatst op 24 augustus 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Romyna  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Romyna
  Ervaring met helderziende Romyna
  Bedankt Romyna. Je had weer gelijk, jij zag het contact heel dichtbij liggen en vandaag een berichtje ontvangen. Nu hopen dat de rest ook zal kloppen, maar ik mag niet meer twijfelen aan jou. Jij zit zo vaak zo goed met jouw voorspellingen en inzichten. Tot snel weer. Liefs, F en F .




Ervaring van FF met helderziende Romyna   Ervaring van FF met helderziende Romyna   Ervaring van FF geplaatst op 19 augustus 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Romyna  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Romyna
  Ervaring met helderziende Romyna
  Heel positief en duidelijk en uitgebreid consult gehad via mail. Nu afwachten of de voorspellingen uitkomen . ik hou je op de hoogte.




Ervaring van Kris'l met helderziende Romyna   Ervaring van Kris'l met helderziende Romyna   Ervaring van Kris'l geplaatst op 19 augustus 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Romyna  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Romyna
  Ervaring met helderziende Romyna
  Bedankt voor de snelle reactie die altijd klopt en mij meer zelfvertrouwen geeft, je bent een fijne oprechte dame.




Ervaring van Jeski met helderziende Romyna   Ervaring van Jeski met helderziende Romyna   Ervaring van Jeski geplaatst op 11 augustus 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Romyna  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Romyna
  Ervaring met helderziende Romyna
  Hierbij laat ik wederom een welverdiende getuigenis achter voor Romyna. Zij weet hoe ontzettend moeilijk ik het gehad heb de afgelopen tijd en nog steeds heb ik het wel eens moeilijk. Maar met haar eeuwige geduld, begrip, adviezen en juiste inzichten sleept zij mij er iedere x doorheen. En haar voorspellingen komen dan ook uit, vroeg of laat. Voor mij is Romyna echt de beste, en ze is ook nog eens ontzettend lief. Hartelijk dank weer en tot heel snel. Liefs FF ;-) .




Ervaring van FF met helderziende Romyna   Ervaring van FF met helderziende Romyna   Ervaring van FF geplaatst op 10 augustus 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Romyna  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Romyna
  Ervaring met helderziende Romyna
  Romyna, mijn steun en toeverlaat. Zonder haar zou ik het niet geweten hebben de afgelopen dagen. WEER heb je gelijk en WEER zijn er voorspellingen van jou uitgekomen, terwijl ik de hoop echt begon op te geven. Je blijft hoe dan ook bij jouw bevindingen en inzichten. Je bent een KEI, in verachilkende opzichten. Mijn dank is dan ook enorm. Jij weet als geen ander hoe moeilijk ik het heb gehad de afgelopen dagen en vandaag kon ik je dan eindelijk dat goede nieuws brengen. Ik zal nooit meer twijfelen aan jou. Romyna is werkelijk een topper en echt de moeite waard om te contacteren. Tot heel snel weer. Liefs, FF.




Ervaring van FF met helderziende Romyna   Ervaring van FF met helderziende Romyna   Ervaring van FF geplaatst op 4 augustus 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Romyna  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Romyna
  Ervaring met helderziende Romyna
  Romyna is voor mij toch echt de beste op deze lijn. Het geduld en begrip dat zij heeft is ongelofelijk. Geen vraag is te gek en ook al moet ze zaken tig keer herhalen, ze doet het. Zonder haar zou ik niet door een lastig proces kunnen. Ik raad dan ook iedereen aan om eens met Romyna contact op te nemen. Ik hoop ook dat ik heel snel het goede nieuws mag vertellen. Ik blijf hopen en vertrouwen mede dankzij jou. Enorm bedankt en tot heel snel weer. Liefs, FF xx.




Ervaring van FF met helderziende Romyna   Ervaring van FF met helderziende Romyna   Ervaring van FF geplaatst op 1 augustus 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Romyna  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Romyna
  Ervaring met helderziende Romyna
  Romyna, bedankt voor je constante geduld. Ik heb je gisteren eindelijk kunnen spreken en je bent altijd zo geduldig en begripvol. Ik vind jou echt heel erg goed en eerlijk. Ik laat het je zeker weten als de ontmoeting plaats gaat vinden.
Groetjes, G.




Ervaring van G met helderziende Romyna   Ervaring van G met helderziende Romyna   Ervaring van G geplaatst op 29 juli 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Romyna  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Romyna
  Ervaring met helderziende Romyna
  Romyna is de beste gewoon. Zij helpt ontzettend veel, zit gewoon bijna altijd goed met voorspellingen, maar ook omschrijven van personen/situaties is zij een kei in. Ook heb ik heel veel aan haar tips en adviezen die ze heeft. Het is een oprechte, lieve en eerlijke vrouw en zeker de moeite waard om te contacteren. Het fijne aan emailconsult is dat je alles terug kan lezen, wat ik ook doe.

Wederom hartelijk dank Romyna en tot heel snel weer. Liefs F en F




Ervaring van FF met helderziende Romyna   Ervaring van FF met helderziende Romyna   Ervaring van FF geplaatst op 19 juli 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Romyna  



 

Ervaring over onze helderzienden plaatsen

Home

Helderziende-groningen.nl - ervaring schrijven over helderziende
 
  Kies een helderziende Kies een helderziende:  
  Waardering overhelderziende Waardering:          
  Naam voor Helderziende-groningen.nl Uw naam:  
  E-mailadres voor Helderziende-groningen.nl E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met helderziende Uw ervaring:  
  Code helderziende Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  

 
 

       
  Copyright © 2008 -
Helderziende-groningen.nl.
Microbel | Mobiele versie | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Helderziende worden