Home Ervaringen Groningen Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Helderziende-groningen.nl


  Helderzienden uit Groningen geven nu antwoord.
Paswoord vergeten?
     
   
     
     
  Elke dag gratis uw horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door  helderzienden Daghoroscoop  Stier door  helderzienden Daghoroscoop  Tweelingen door  helderzienden Daghoroscoop  Kreeft door  helderzienden Daghoroscoop  Leeuw door  helderzienden Daghoroscoop  Maagd door  helderzienden
Daghoroscoop  Weegschaal door  helderzienden Daghoroscoop  Schorpioen door  helderzienden Daghoroscoop  Boogschutter door  helderzienden Daghoroscoop  Steenbok door  helderzienden Daghoroscoop  Waterman door  helderzienden Daghoroscoop  Vissen door  helderzienden
 
Maak een GRATIS helderziende-account aan
Telefoon Consult
E-mail Consult
Foto Reading
Gratis daghoroscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Ervaringen helderziende Salina
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze helderzienden in Groningen?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze helderzienden uit Groningen van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek helderziende?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per helderziende uit Groningen.

U kiest uit het dropdownmenu een helderziende en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek helderziende nalezen.

Alle ervaringen die je op helderziende-groningen.nl leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze helderzienden uit Groningen had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze helderzienden hier te plaatsen.

     

  Kies een helderziende en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met helderziende Salina
  Ervaring met helderziende Salina
  Raak weer. Je zag een zwangerschap liggen in de kaarten van iemand in mijn omgeving. Net gebeld door een vriendin die zwanger is. Goed gezien lieverd. Je bent en blijft mijn engeltje. Dikke kus F.




Ervaring van F met helderziende Salina   Ervaring van F met helderziende Salina   Ervaring van F geplaatst op 15 april 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Salina  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Salina
  Ervaring met helderziende Salina
  JE VOORSPELLING IS UITGEKOMEN ik geloofde er echt niet meer in maar je voorspelling is uitgekomen, duizend maal dank. Salina duizend maal dank je bleef het zien, hoe vaak ik je ook belde je bleef altijd rustig met me een engel ben je. Veel liefs, nachtmensje.




Ervaring van Anoniem met helderziende Salina   Ervaring van Anoniem met helderziende Salina   Ervaring van Anoniem geplaatst op 10 april 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Salina  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Salina
  Ervaring met helderziende Salina
  Lieve Salina.

Hoop jou snel te spreken. Er is zoveel gebeurd. Heb jou zoveel te vertellen. Een voorspelling is ook uit gekomen.

Lieve groeten
M.




Ervaring van My met helderziende Salina   Ervaring van My met helderziende Salina   Ervaring van My geplaatst op 5 april 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Salina  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Salina
  Ervaring met helderziende Salina
  Salina.

Ook deze keer is jouw voorspelling uitgekomen.
Toen je j, zijn situatie beschreef kon ik het niet geloven. Na maanden van geduld nam hij mij in vertrouwen. En ja hoor wat je zei klopt.

Dankje voor jouw geduld met mij.

Groetjes M.




Ervaring van My met helderziende Salina   Ervaring van My met helderziende Salina   Ervaring van My geplaatst op 28 maart 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Salina  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Salina
  Ervaring met helderziende Salina
  Je zei al dat het niet goed lag met het werk. Nu inderdaad de bevestiging gekregen. andere banen zoekende sinds een maand. Je bent echt top. voor mij een kei en een schat ben je. Thanks lieverd voor je steun en voor de rake voorspellingen. Veel liefs, Dopje.




Ervaring van Dopje met helderziende Salina   Ervaring van Dopje met helderziende Salina   Ervaring van Dopje geplaatst op 25 maart 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Salina  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Salina
  Ervaring met helderziende Salina
  Salina.

Ik belde jou gisteren op met vele vragen.
Ik kon mijnverhaal hemaal kwijt bij jou zonder dat je oordeelde. Je gaf me spiegeltjes aan en liet me nadenken over de gevolgen van wat ik wou doen.
Ik had daar heel veel aan en zag in.
Jij bent mijn vertrouwenspersoon en een krak in je vak

Anoniem.




Ervaring van Anoniem met helderziende Salina   Ervaring van Anoniem met helderziende Salina   Ervaring van Anoniem geplaatst op 25 maart 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Salina  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Salina
  Ervaring met helderziende Salina
  Super fijne dame, zeer goed bij het invoelen van een foto, een echt toppertje.




Ervaring van AC met helderziende Salina   Ervaring van AC met helderziende Salina   Ervaring van AC geplaatst op 22 maart 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Salina  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Salina
  Ervaring met helderziende Salina
  Salina is mijn allergrootste top favoriet, in haar heb ik echt vertrouwen. Ze heeft me al vaak minder goed nieuws gebracht en kreeg telkens gelijk. Nu zegt ze dat het goed gaat komen en o wat hoop ik dat ze gelijk krijgt. Als het zover is laat ik hier zeker iets achter maar ze is eerlijk, zuiver, puur, lief. Ze is de beste.




Ervaring van h met helderziende Salina   Ervaring van h met helderziende Salina   Ervaring van h geplaatst op 22 maart 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Salina  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Salina
  Ervaring met helderziende Salina
  Lieve, lieve Salina

Ik kan alleen maar bevestigingen wat er in de andere getuigenisen staat. Je bent een toppertje.
Heel zuiver en lief. Eerlijk en oprecht.

Dikke knuf j.




Ervaring van J met helderziende Salina   Ervaring van J met helderziende Salina   Ervaring van J geplaatst op 19 maart 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Salina  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Salina
  Ervaring met helderziende Salina
  Wat jij zei heeft die persoon letterlijk gezegd helemaal gelijk gehad Salin. Dank je wel voor je geduld met mij. Liefs zenuwpijntje.




Ervaring van anoniem met helderziende Salina   Ervaring van anoniem met helderziende Salina   Ervaring van anoniem geplaatst op 18 maart 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Salina  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Salina
  Ervaring met helderziende Salina
  Waauw Salina wat ben je goed.
Voorspellingen komen uit en daar naast help je mij door een moeilijke periode heen.

Liefs L.




Ervaring van Lieve met helderziende Salina   Ervaring van Lieve met helderziende Salina   Ervaring van Lieve geplaatst op 16 maart 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Salina  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Salina
  Ervaring met helderziende Salina
  SALINA.

4 jaar geleden zei je dat mijn ex niet bij die man waar ze toen zwanger van was bleef. Ik geloofde het toen niet. Nu moet ik jou gelijk geven. Ook andere voorspellingen zijn al uit gekomen.

Ik vind jou de max en blijf je bellen omdat ik me keer op keer gesteund en begrepen voel.


Groetjes K.




Ervaring van K met helderziende Salina   Ervaring van K met helderziende Salina   Ervaring van K geplaatst op 13 maart 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Salina  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Salina
  Ervaring met helderziende Salina
  Lieve Salina,
we hebben net gesproken, maakt niet uit na hoeveel tijd ik je bel, je voorspelling is altijd het juiste. Het leven is niet makkelijk voor niemand niet. We komen er wel doorheen met kracht en liefde van ons medemens. Keep our spirits high. Veel liefde ook voor jouw.




Ervaring van loes met helderziende Salina   Ervaring van loes met helderziende Salina   Ervaring van loes geplaatst op 4 maart 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Salina  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Salina
  Ervaring met helderziende Salina
  Werkelijk de liefste en zuiverste medium die ik spreek. Jij hebt niet alleen een zuivere gave, je hebt het ook altijd goed. Maar ook echt altijd. Ik vind het altijd echt super om met je te praten. Je blijft wat je zegt of dat nu goed nieuws is of niet. Altijd oprecht op een lieve zuivere manier en je hebt ook echt een mooi hart. Daarom mijn lieve Salin wil ik je een dikke knuffel sturen voor wat jij doet en voor hoe je het doet. Dank je wel Salin vanuit het diepste van mijn hart.
Heel veel liefs, tot gauw weer lieverd. Pieppiep.




Ervaring van pieppiep met helderziende Salina   Ervaring van pieppiep met helderziende Salina   Ervaring van pieppiep geplaatst op 28 februari 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Salina  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Salina
  Ervaring met helderziende Salina
  En ja hoor net voor 2021 kwamen er twee voorspellingen uit. Je bent echt mijn topper. Dikke knuffel van mij. Pieppiep.




Ervaring van anoniem met helderziende Salina   Ervaring van anoniem met helderziende Salina   Ervaring van anoniem geplaatst op 1 januari 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Salina  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Salina
  Ervaring met helderziende Salina
  Lieve Salin, je zag iets in de kaartjes wat in gisteren bevestigd heb gekregen.toen ik het hoorde dacht ik gelijk aan jou. Je bent echt mijn topper maar dat weet je. Hele dikke knuffel en fijne jaarwisseling. Pieppiep.




Ervaring van Anoniem met helderziende Salina   Ervaring van Anoniem met helderziende Salina   Ervaring van Anoniem geplaatst op 30 december 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Salina  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Salina
  Ervaring met helderziende Salina
  Geen idee waarom ik jou uitkoos, maar toeval bestaat niet, dus was even spannend om te wachten op je antwoord, maar wat heb je in een paar zinnen de situatie perfect omschreven, mijn complimenten.
Ben nu vooral benieuwd naar de verrassing die naar mij toe komt.




Ervaring van Chantal met helderziende Salina   Ervaring van Chantal met helderziende Salina   Ervaring van Chantal geplaatst op 24 december 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Salina  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Salina
  Ervaring met helderziende Salina
  Lieve Salina, wil je bij deze hartelijke bedanken voor al je inzichten die je mij heb gegeven. Het was een fanatisch gesprek je zat zo op het goede spoor het klopte allemaal. Je was duidelijk en direct op een hele prettige manier. Je waarnemingen zijn zo goed je bent een echte topper in alles wat je ziet en voelt. Salina je bent echt een aanrader, je bent meer dan alleen een medium. Liefs I.




Ervaring van ik met helderziende Salina   Ervaring van ik met helderziende Salina   Ervaring van ik geplaatst op 10 december 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Salina  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Salina
  Ervaring met helderziende Salina
  Salina,

Jij bent mijn vertrouwenspersoon. Je brengt me keer op keer dicht bij mezelf. Helpt me met inzichten zodat ik de juiste dingen doe. Ook jouw voorspellingen komen uit

Groetjes.




Ervaring van L met helderziende Salina   Ervaring van L met helderziende Salina   Ervaring van L geplaatst op 1 december 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Salina  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Salina
  Ervaring met helderziende Salina
  Mijn lieve Salina, gewoon goed.Je had het gewoon goed gezien in de kaarten. Je zag een verhuizing liggen en dat is inderdaad het geval. Echt super goed van je. Je bent echt een kanjer, echt mijn kanjer. Een hele dikke knuffel voor jou lieve Salin. Je grootste fan :)).




Ervaring van Salinafannetje met helderziende Salina   Ervaring van Salinafannetje met helderziende Salina   Ervaring van Salinafannetje geplaatst op 19 november 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Salina  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Salina
  Ervaring met helderziende Salina
  Vorige week een gesprek gehad met Salina en ben zo fijn geholpen. Ik heb nu handvatten waar ik iets mee kan. Zij had het zo bij het goede eind ongelofelijk gewoon. Ik ben er super blij mee en heb nu meer rust en weet waar ik weer sta en wat ik eraan kan doen. Super bedankt hier voor. Groetjes L.




Ervaring van l met helderziende Salina   Ervaring van l met helderziende Salina   Ervaring van l geplaatst op 9 november 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Salina  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Salina
  Ervaring met helderziende Salina
  Ik spreek Salina de laatste tijd regelmatig en wil even een bericht achterlaten voor haar. Het is een super lieve vrouw die de dingen meegeeft op een rustige maar overtuigende manier. Hierdoor krijg ik weer vertrouwen dat het goed gaat komen tussen mij en mijn liefde. Ook geeft ze goede tips mee. Dank je wel Salina en tot heel gauw weer. Ik ga kijken voor een boksbal ;-) liefs, F.




Ervaring van F met helderziende Salina   Ervaring van F met helderziende Salina   Ervaring van F geplaatst op 2 november 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Salina  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Salina
  Ervaring met helderziende Salina
  Salina verdient het om meer in het Licht gezet te worden want zij werkt vanuit het Licht, wat is deze vrouw goed in haar kijken en voelen, accuraat. Ze kan datgene wat ze ziet ook goed onder woorden brengen. Ze weet wat ze ziet aan de hand van haar kaarten en voelen. Een echte topper. Je bent een kanjer Salina en ik ben je heel dankbaar, je denkt mee, je voelt mee, geeft richting aan en zegt soms dingen waar ik niet om gevraagd heb maar die achteraf heel erg waardevol zijn, dat is echt geweldig. Dank je wel lieve Salina.




Ervaring van l met helderziende Salina   Ervaring van l met helderziende Salina   Ervaring van l geplaatst op 24 oktober 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Salina  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Salina
  Ervaring met helderziende Salina
  Jij bent echt mijn engeltje Salina
Ben jou echt dankbaar voor alles.
Een hele dikke knuffel.
Pieppiep.




Ervaring van Pieppiep met helderziende Salina   Ervaring van Pieppiep met helderziende Salina   Ervaring van Pieppiep geplaatst op 14 september 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Salina  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Salina
  Ervaring met helderziende Salina
  Zeer aangename persoon met aangename stem. Salina heeft mij een jaar of iets langer geleden dingen voorspeld die ook zijn uitgekomen. Zaken waar jezelf geen vat op hebt, zoals een dikke winst met een kansspel. De andere dingen die ze nu voorspelt komen dus ook uit. Bedankt Salina.




Ervaring van Chris met helderziende Salina   Ervaring van Chris met helderziende Salina   Ervaring van Chris geplaatst op 10 juli 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Salina  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Salina
  Ervaring met helderziende Salina
  Lieve Salin, en je hebt weer gelijk gehad. In een week tijd 2 dingen uitgekomen. Ongelooflijk hoe gedetailleerd en juist je het hebt.
Je bent mijn steun en toeverlaat en jij spiegelt mij op een fijne manier. Je bent voor mij mijn topper. Dikke knuffel, F.




Ervaring van F met helderziende Salina   Ervaring van F met helderziende Salina   Ervaring van F geplaatst op 23 juni 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Salina  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Salina
  Ervaring met helderziende Salina
  salina, ik was gisteren behoorlijk van mijn pad en belde uit wanhoop. Het gesprek met jou heeft veel veranderd. Je was aardig en begripvol, maar ik was onder de indruk wat je me via de kaarten kon vertellen. Het klopte gewoon en je hebt me daarmee vertrouwen gegeven. Ik wil je daarvoor bedanken en tegen anderen zou ik willen zeggen als je problemen hebt, bel salina want het werkt echt.




Ervaring van lieve met helderziende Salina   Ervaring van lieve met helderziende Salina   Ervaring van lieve geplaatst op 6 juni 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Salina  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Salina
  Ervaring met helderziende Salina
  Salina wat ben jij goed zeg. Paar jaar geleden had je mij voorspeld dat de relatie van mijn ex niet bleef duren. Ik heb net bevestiging gekregen dat ze uit elkaar zijn. Nu hopen dat de rest van jouw voorspelling ook uitkomt. Dikke kus.




Ervaring van Anoniem met helderziende Salina   Ervaring van Anoniem met helderziende Salina   Ervaring van Anoniem geplaatst op 11 april 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Salina  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Salina
  Ervaring met helderziende Salina
  Salina, WOW ONGELOFELIJK. Ik bel je al een tijdje en steeds blijf je me verbazen met je sterke gaven en met je skills als coach. Soms verlies ik de moed even zoals gisteren 26/01, maar je blijft blij je standpunt. Op een gegeven moment ging het over werken met paarden en zonder dat je er iets van kon weten haalde je spontaan een oude blessure van haar aan. Het ging niet eens over gezondheid, maar je wist wel het juist been en de blessure. Ik vermeld dit even omdat dit voor mij mijn teken was dat ik moet blijven vertrouwen op je. Heel straf dat je net op zo een moment zo iets doorkrijgt om me toch weer dat extra beetje moed te kunnen geven wanneer ik twijfel. Heeft me heel sterk geraakt.
Bedankt dat je je gaven op deze manier met ons wilt delen.

Je bent echt uniek in wat je doet.

Veel liefs.




Ervaring van Annoniem met helderziende Salina   Ervaring van Annoniem met helderziende Salina   Ervaring van Annoniem geplaatst op 27 januari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Salina  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Salina
  Ervaring met helderziende Salina
  Salina Salina Salina. Je had het goed. De eerste keer dacht ik jammer maar je had gelijk en tweede keer had je weer gelijk. En nu. ben ik heeeeeel blij. Het goede nieuws kwam inderdaad donderdag en vandaag getekend.Dank je voor je geduld en steun. Een dikke dikke dikke knuffel en wederom bedankt.




Ervaring van Fayz met helderziende Salina   Ervaring van Fayz met helderziende Salina   Ervaring van Fayz geplaatst op 24 januari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Salina  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Salina
  Ervaring met helderziende Salina
  Lieve Salina, ik bel je al een hele tijd, en wil al lang een reactie achter laten voor je, maar ik vind nog steeds de woorden niet om te omschrijven hoe uniek, zuiver en compleet je bent. Jij hebt de gouden voelsprieten en het gouden hart. Niet alleen kan je steeds de situatie heel duidelijk, correct en eerlijk omschrijven, je bent ook de coach die niemand ooit zal vergeten. Ik kan niet in woorden omschrijven hoe goed je bent, maar ik hoop dat iedereen zichzelf het kostbare cadeau doet om jou te leren kennen. Ik ben er zeker van dat jij mensen hun leven kan veranderen zoals er maar weinig kunnen. Ik ben na al die tijd nog steeds zeer dankbaar dat ik je heb mogen leren kennen en waar ik ben geraakt dankzij jou.
Veel liefs e xxx.




Ervaring van e. met helderziende Salina   Ervaring van e. met helderziende Salina   Ervaring van e. geplaatst op 23 januari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Salina  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Salina
  Ervaring met helderziende Salina
  Allereerst de Beste Wensen voor 2020.
U had het juist aangevoeld, hetgeen u voorspelde is uitgekomen. Hopelijk krijg ik je snel aan de lijn om te horen wat er nu gaat volgen.
Grtjes P.




Ervaring van Patricia met helderziende Salina   Ervaring van Patricia met helderziende Salina   Ervaring van Patricia geplaatst op 8 januari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Salina  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Salina
  Ervaring met helderziende Salina
  Weer een mooi consult gehad vorige week. Uw kwam precies tot de kern. En heb mij weer terug in mijn kracht gezet bedankt. Je bent echt een aanrader.




Ervaring van Tom met helderziende Salina   Ervaring van Tom met helderziende Salina   Ervaring van Tom geplaatst op 2 januari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Salina  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Salina
  Ervaring met helderziende Salina
  Adembenemd was ons gesprek. Echt naar de kern. Knal erop. Verrijkend.
Bedankt Salina.




Ervaring van Anoniem met helderziende Salina   Ervaring van Anoniem met helderziende Salina   Ervaring van Anoniem geplaatst op 29 september 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Salina  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Salina
  Ervaring met helderziende Salina
  lieve salina dankjewel weer voor je fijne gesprek je geeft mij altijd weer rust tot snel liefs xx.




Ervaring van mandy met helderziende Salina   Ervaring van mandy met helderziende Salina   Ervaring van mandy geplaatst op 15 augustus 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Salina  



 

Ervaring over onze helderzienden plaatsen

Home

Helderziende-groningen.nl - ervaring schrijven over helderziende
 
  Kies een helderziende Kies een helderziende:  
  Waardering overhelderziende Waardering:          
  Naam voor Helderziende-groningen.nl Uw naam:  
  E-mailadres voor Helderziende-groningen.nl E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met helderziende Uw ervaring:  
  Code helderziende Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  

 
 

       
  Copyright © 2008 -
Helderziende-groningen.nl.
Microbel | Mobiele versie | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Helderziende worden