Home Ervaringen Groningen Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Helderziende-groningen.nl


  Helderzienden uit Groningen geven nu antwoord.
Paswoord vergeten?
     
   
     
     
  Elke dag gratis uw horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door  helderzienden Daghoroscoop  Stier door  helderzienden Daghoroscoop  Tweelingen door  helderzienden Daghoroscoop  Kreeft door  helderzienden Daghoroscoop  Leeuw door  helderzienden Daghoroscoop  Maagd door  helderzienden
Daghoroscoop  Weegschaal door  helderzienden Daghoroscoop  Schorpioen door  helderzienden Daghoroscoop  Boogschutter door  helderzienden Daghoroscoop  Steenbok door  helderzienden Daghoroscoop  Waterman door  helderzienden Daghoroscoop  Vissen door  helderzienden
 
Maak een GRATIS helderziende-account aan
Telefoon Consult
E-mail Consult
Foto Reading
Gratis daghoroscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Uw ervaringen met online helderzienden uit Groningen
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze helderzienden in Groningen?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze helderzienden uit Groningen van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek helderziende?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per helderziende uit Groningen.

U kiest uit het dropdownmenu een helderziende en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek helderziende nalezen.

Alle ervaringen die je op helderziende-groningen.nl leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze helderzienden uit Groningen had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze helderzienden hier te plaatsen.

     

  Kies een helderziende en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met helderziende Sanne
  Ervaring met helderziende Sanne
  Wat een geweldig medium, veel gezegd en zat met open mond te luisteren, hoe ze dit zo kon weten. Geweldig je gaat me vaker horen.

Dankje voor het geweldig mooie consult.
.




Ervaring van Lucia met helderziende Sanne   Ervaring van Lucia met helderziende Sanne   Ervaring van Lucia geplaatst op 6 maart 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Sanne  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Gunter
  Ervaring met helderziende Gunter
  Lieve lieve Gunter, ik wilde u nogmaals heel erg bedanken voor de fantastische reading van daarnet. Ik zou wel uren met u kunnen bellen. Dikke knuffel en heel veel liefs Nathalie.




Ervaring van Nathalie met helderziende Gunter   Ervaring van Nathalie met helderziende Gunter   Ervaring van Nathalie geplaatst op 6 maart 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Gunter  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Maja
  Ervaring met helderziende Maja
  Super leuke dame , met een zeer grote gave voelde de situatie zeer goed aan.




Ervaring van AC met helderziende Maja   Ervaring van AC met helderziende Maja   Ervaring van AC geplaatst op 6 maart 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Maja  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Rashieda
  Ervaring met helderziende Rashieda
  Supper vriendelijke en goeie hulp op je vraag dankjewel .




Ervaring van Heidi met helderziende Rashieda   Ervaring van Heidi met helderziende Rashieda   Ervaring van Heidi geplaatst op 6 maart 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Rashieda  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Sharida
  Ervaring met helderziende Sharida
  Lieve Sharida, meerdere malen hebben wij elkaar gesproken. Je hebt vele mooie en zuivere voorspellingen gedaan, die allemaal zijn uitgekomen. Je bent eerlijk, oprecht en zegt het ook als dingen soms iets minder leuk zijn. Maar altijd op een positieve en oplossingsgerichte manier. Je hebt een heel stuk met mij meegelopen en dat voelde fijn. Dank daarvoor. Liefs, M.




Ervaring van M. met helderziende Sharida   Ervaring van M. met helderziende Sharida   Ervaring van M. geplaatst op 6 maart 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Sharida  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Thaiis
  Ervaring met helderziende Thaiis
  Beste Thaiis, bedankt voor het fijne gesprek, zoals afgesproken hou ik je op de hoogte als de 2 voorspellingen zijn uitgekomen.

Je bent een aangename vrouw om mee te praten.
Groetjes tot later.




Ervaring van inge met helderziende Thaiis   Ervaring van inge met helderziende Thaiis   Ervaring van inge geplaatst op 6 maart 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Thaiis  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Esterella
  Ervaring met helderziende Esterella
  Lieve Esterella, een mooi gesprek gehad met goede inzichten voor de nabije toekomst. Je hebt mij echt bemoedigd om door te gaan en dat ik op de goede weg ben. Heel hartelijk bedankt.




Ervaring van Jannie met helderziende Esterella   Ervaring van Jannie met helderziende Esterella   Ervaring van Jannie geplaatst op 5 maart 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Esterella  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Romyna
  Ervaring met helderziende Romyna
  Ook ik wil mijn waardering uiten naar romeyna. Krijg dr niet vaak te spreken, omdat jullie allemaal het proberen en terecht.
Het is een sport om haar te pakken te krijgen, maar als je haar hebt, dan heb je de hoofdprijs.
Misschien dat wij allemaal denken dat ze gek van onze vragen wordt, maar voor romeyna is niks teveel zo lief, fijne zachte persoonlijkheid, geduldig, altijd met respect, meelevend en liefdevol legt ze weer haar kaartjes.
Mis je, hoop je snel weer eens te kunnen spreken
.




Ervaring van Miranda met helderziende Romyna   Ervaring van Miranda met helderziende Romyna   Ervaring van Miranda geplaatst op 5 maart 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Romyna  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Romyna
  Ervaring met helderziende Romyna
  Ik wil heel even mijn enorme waardering uiten voor Romyna.
Ik kan me voorstellen dat ze gek wordt van al mijn vragen. Maar ze helpt me zo ontzettend goed en respectvol.
En ik heb veel vertrouwen in haar. Dat ze ook al heeft waar gemaakt.

Dankjewel voor je antwoorden, steun en begrip.

Liefs, Karin van de vele vragen via mail.




Ervaring van Karin met helderziende Romyna   Ervaring van Karin met helderziende Romyna   Ervaring van Karin geplaatst op 5 maart 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Romyna  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Beau
  Ervaring met helderziende Beau
  Wat is het super fijn om met je te praten. Buiten dat je een luisterend hoor bent geef je goede tips en advies. Daarmee heb je mij zo enorm geholpen de afgelopen periode. Tot nu toe kopt alles wat je hebt voorspeld en zei je ook dat het straks allemaal goed gaat komen. En we gaan beginnen aan een mooi nieuw begin. Ik heb er door jou weer meer vertrouwen in gekregen. Dank voor alles.




Ervaring van Marloes met helderziende Beau   Ervaring van Marloes met helderziende Beau   Ervaring van Marloes geplaatst op 5 maart 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Beau  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Elena
  Ervaring met helderziende Elena
  Lieve Elena,

Verbinding viel weg toen het over lievelingspaardje ging. Ik was wel benieuwd. Hopelijk hoor ik het een volgende keer nog van je.
Wel weer enorm bedankt voor alles. Ongelooflijk hoe straf jij bent en wat een kostbaar cadeau het is dat je je gaves op zo een coachende manier wilt delen. Ik heb al heel veel gehad aan je inzichten. Het blijft daarbij ook exact lopen zoals je iedere keer voorspelt. Heel straf.

Dank je wel. Veel liefs x.




Ervaring van ... met helderziende Elena   Ervaring van ... met helderziende Elena   Ervaring van ... geplaatst op 5 maart 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Elena  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Sanne
  Ervaring met helderziende Sanne
  Wat een super lief mens en medium ben je. Ben zo blij dat ik je eindelijk gesproken heb, veel duidelijk geworden. Ben heel blij met je lieve woorden en wijze uitspraken. Ga zeker mezelf voorop stellen, had ik al moeten doen maar door uw krachtige uitspraken gaat dit lukken.

Je hoort me zeker nog knuffel Dana.




Ervaring van Dana met helderziende Sanne   Ervaring van Dana met helderziende Sanne   Ervaring van Dana geplaatst op 5 maart 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Sanne  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Sanne
  Ervaring met helderziende Sanne
  Hallo Sanne. Het klopt wat u zegt. Eerst terug rust.

R.




Ervaring van Rita met helderziende Sanne   Ervaring van Rita met helderziende Sanne   Ervaring van Rita geplaatst op 5 maart 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Sanne  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Elena
  Ervaring met helderziende Elena
  Dankjewel lieve elena de verbinding werd net verbroken mooie voorspelling ik hoop dat het geluk eindelijk op mijn pad komt ik bel je snel weer x.




Ervaring van anoniem met helderziende Elena   Ervaring van anoniem met helderziende Elena   Ervaring van anoniem geplaatst op 4 maart 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Elena  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Salina
  Ervaring met helderziende Salina
  Lieve Salina,
we hebben net gesproken, maakt niet uit na hoeveel tijd ik je bel, je voorspelling is altijd het juiste. Het leven is niet makkelijk voor niemand niet. We komen er wel doorheen met kracht en liefde van ons medemens. Keep our spirits high. Veel liefde ook voor jouw.




Ervaring van loes met helderziende Salina   Ervaring van loes met helderziende Salina   Ervaring van loes geplaatst op 4 maart 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Salina  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Sharida
  Ervaring met helderziende Sharida
  Lieve Sharida. Dank je wel, nogmaals, voor jou ondersteuning, begrip en voorspellingen die uitkomen. X mij.




Ervaring van M met helderziende Sharida   Ervaring van M met helderziende Sharida   Ervaring van M geplaatst op 4 maart 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Sharida  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Valentine
  Ervaring met helderziende Valentine
  Is een hele lieve en bezorgde vrouw, ze steunt waar ze kan. Bedankt voor alles wat je voor mij doet dat verdient een bloemetje.




Ervaring van Monique met helderziende Valentine   Ervaring van Monique met helderziende Valentine   Ervaring van Monique geplaatst op 4 maart 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Valentine  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Morgane
  Ervaring met helderziende Morgane
  Lieve Mogane, jij bent de bovenste beste op deze lijn al wat jij zegt komt uit, jij bent lief en antwoord op alle vragen zelfs al moet je meerdere malen dezelfde vragen horen. Morgane is altijd oprecht in alles wat ze zegt. Bedankt lieve Morgane om er altijd te zijn voor mij X.




Ervaring van Rita met helderziende Morgane   Ervaring van Rita met helderziende Morgane   Ervaring van Rita geplaatst op 4 maart 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Morgane  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Zoya
  Ervaring met helderziende Zoya
  Een kort gesprek . Helder en duidelijk .
Voelde me effe down maar ze heeft me weer op het juiste pad geduwd. Zoya tot de volgende keer thank you, je heb het goed gezien.




Ervaring van Fajalobi met helderziende Zoya   Ervaring van Fajalobi met helderziende Zoya   Ervaring van Fajalobi geplaatst op 3 maart 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Zoya  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Monique
  Ervaring met helderziende Monique
  zonder info weet zij u te vertellen wat er gaande is haar voorspelling komen uit.
Draaide niet rond de pot en stelt geen vragen prachtige vrouw.




Ervaring van DE PAUW EDUARD met helderziende Monique   Ervaring van DE PAUW EDUARD met helderziende Monique   Ervaring van DE PAUW EDUARD geplaatst op 3 maart 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Monique  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Laaya
  Ervaring met helderziende Laaya
  Lieve Laaya, super bedankt voor de reading van zojuist. Ik herkende veel in wat je zei en ik heb vertrouwen in je voorspellingen. Dank je voor deze inzichten en ik bel je zeker weer een keer terug in de toekomst.




Ervaring van D met helderziende Laaya   Ervaring van D met helderziende Laaya   Ervaring van D geplaatst op 2 maart 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Laaya  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Remon
  Ervaring met helderziende Remon
  Langs deze weg wil ik jou bedanken voor dit gesprek. Heb veel duidelijkheid en waardevolle informatie gekregen rond mijn relatie. U bent zeer precies en hebt een zeer grote kennis op alle fronten. U ziet de dingen zoals ze op dit moment zijn en dat geeft dan weer op haar beurt de sleutels om op de juiste manier verder te gaan en vastgelopen patronen om te buigen naar de ware liefde. Nogmaals dank.




Ervaring van YDAcat met helderziende Remon   Ervaring van YDAcat met helderziende Remon   Ervaring van YDAcat geplaatst op 2 maart 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Remon  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Anouk
  Ervaring met helderziende Anouk
  Anouk,

Gewoon even langs deze weg een berichtje dat je gelijk hebt gekregen in verband met mijn relatie. Alles is gegaan zoals jij zei.

Groetjes f.




Ervaring van F met helderziende Anouk   Ervaring van F met helderziende Anouk   Ervaring van F geplaatst op 2 maart 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Anouk  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Zoya
  Ervaring met helderziende Zoya
  Hoi Zoya, wij hebben elkaar vanmiddag gesproken. Het was ophelderend en heel duidelijk. Je gaf mij een goed en rustig gevoel . Ik hoefde niets te vertellen, dit deed jij al. Hartstikke bedankt en bel je snel weer een keer.




Ervaring van Anoniem met helderziende Zoya   Ervaring van Anoniem met helderziende Zoya   Ervaring van Anoniem geplaatst op 2 maart 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Zoya  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Elena
  Ervaring met helderziende Elena
  Elena.

Alleen maar vol verbazing en dankbaarheid naar je toe. Geen idee hoe je het doet, maar keer op keer zit je er boenk op. Zonder iets te zeggen geef je mee wat nodig is en wat ook werkelijk gebeurd.

Dank je wel voor alles.
Veel liefs.




Ervaring van Et. met helderziende Elena   Ervaring van Et. met helderziende Elena   Ervaring van Et. geplaatst op 2 maart 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Elena  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Nima
  Ervaring met helderziende Nima
  Lieve Nima,

Ik heb je nu al 2x mogen spreken. Geen woorden voor wat jij kan. Heel zuiver, lief en begrijpbaar geef jij iedere keer opnieuw de juiste inzichten, tools en voorspellingen die er op dat moment toe doen.




Ervaring van e. met helderziende Nima   Ervaring van e. met helderziende Nima   Ervaring van e. geplaatst op 2 maart 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Nima  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Lili
  Ervaring met helderziende Lili
  Lieve Lili, Ik bel u heel vaak, soms weleens dagelijks. Over een verhuizing, kinderen of man. U geeft mij altijd weer moed en stelt me altijd gerust. De voorspellingen komen ook altijd uit.

Liefs, A.




Ervaring van a met helderziende Lili   Ervaring van a met helderziende Lili   Ervaring van a geplaatst op 2 maart 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Lili  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Oceana
  Ervaring met helderziende Oceana
  Ik heb al een paar keer contact gehad met Oceana. Haar stem klinkt als een toffe lieve warme dame. En dat is ze ook. Ik heb haar gebeld met wat in mijn ogen iedere keer een onozele lacherige situatie was in mijn gedachten maar in mijn hart bloedserieus. Zij heeft naar mij geluisterd en niet alleen met haar oren. Maar met hart en ziel. Ze maakt mijn onrustig gevoel en onrustig hoofd rustig. Ze tovert een glimlach op mijn gezicht. Ze vertelt eerlijk wat ze ziet en doorkrijgt hoe raar het voor mij soms klinkt. Ook al snap ik er soms niets van. Ze zegt gelijk ze het doorkrijgt. En verduidelijkt indien nodig. Kan echt mijn hart en zorgen kwijt bij haar. Ik wou soms dat ik haar eerder gebeld had. Haar eerder ontmoet had. De tijd zal toen nog niet rijp geweest zijn. Maar ik vertrouw en geloof op haar. En waarom ? Omdat ik me heel goed voel bij haar. Haar voorspellingen komen niet alleen uit maar ze voelt vertrouwd voor mij. En dat is de reden dat ik altijd op haar bel als ze online is.




Ervaring van Evy met helderziende Oceana   Ervaring van Evy met helderziende Oceana   Ervaring van Evy geplaatst op 1 maart 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Oceana  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Gazali
  Ervaring met helderziende Gazali
  Geweldig mens en een top medium dank voor alles.

Els.




Ervaring van Els met helderziende Gazali   Ervaring van Els met helderziende Gazali   Ervaring van Els geplaatst op 1 maart 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Gazali  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Evs
  Ervaring met helderziende Evs
  Heel erg bedankt. Zeer helder gesprek en precies waar ik inzit en moet doen. Dank.




Ervaring van Anoniem met helderziende Evs   Ervaring van Anoniem met helderziende Evs   Ervaring van Anoniem geplaatst op 1 maart 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Evs  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Gunter
  Ervaring met helderziende Gunter
  Altijd erg duidelijk en in details, geen oppervlakkige opmerkingen.




Ervaring van Chantal met helderziende Gunter   Ervaring van Chantal met helderziende Gunter   Ervaring van Chantal geplaatst op 1 maart 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Gunter  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Jennifer
  Ervaring met helderziende Jennifer
  Lieve Jennifer,
Ik had je vandaag aan de telefoon en helaas verbrak de verbinding ivm te weinig beltegoed. Maar wat een kanjer ben je weer. We hebben besproken hoe jouw voorspellingen van een halfjaar geleden nu vorm beginnen te krijgen. Je bleef erin geloven dat het goed zou komen met mijn bedrijf en dat ik hulp zou krijgen van een arts. Toen kon ik dat niet plaatsen maar nu heb ik idd contact met een arts waar ik mee kan samenwerken. Erg bedankt voor je vertrouwen en voor je goede inzichten. Ik blijf je bellen en op de hoogte houden. Veel liefs.




Ervaring van Ha met helderziende Jennifer   Ervaring van Ha met helderziende Jennifer   Ervaring van Ha geplaatst op 1 maart 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Jennifer  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Jennifer
  Ervaring met helderziende Jennifer
  Altijd fijne gesprekken, geeft me weer moed. Aangezien ik zo ongeduldig ben en alles al wil weten ;) Vandaag gesproken en zal je zeker weer bellen, zodra we dat ene bericht krijgen. Dikke knuffel. A.




Ervaring van ongeduld met helderziende Jennifer   Ervaring van ongeduld met helderziende Jennifer   Ervaring van ongeduld geplaatst op 1 maart 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Jennifer  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Mari Elena
  Ervaring met helderziende Mari Elena
  Zeer goede inzichten. Pakte de kern van de kwestie meteen op zonder zelf iets gezegd te hebben. Zeer herkenbaar wat ze zei bevestiging gehad van wat ik dacht. Zeker de moeite.




Ervaring van eli met helderziende Mari Elena   Ervaring van eli met helderziende Mari Elena   Ervaring van eli geplaatst op 28 februari 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Mari Elena  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Salina
  Ervaring met helderziende Salina
  Werkelijk de liefste en zuiverste medium die ik spreek. Jij hebt niet alleen een zuivere gave, je hebt het ook altijd goed. Maar ook echt altijd. Ik vind het altijd echt super om met je te praten. Je blijft wat je zegt of dat nu goed nieuws is of niet. Altijd oprecht op een lieve zuivere manier en je hebt ook echt een mooi hart. Daarom mijn lieve Salin wil ik je een dikke knuffel sturen voor wat jij doet en voor hoe je het doet. Dank je wel Salin vanuit het diepste van mijn hart.
Heel veel liefs, tot gauw weer lieverd. Pieppiep.




Ervaring van pieppiep met helderziende Salina   Ervaring van pieppiep met helderziende Salina   Ervaring van pieppiep geplaatst op 28 februari 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Salina  



 

Ervaring over onze helderzienden plaatsen

Home

Helderziende-groningen.nl - ervaring schrijven over helderziende
 
  Kies een helderziende Kies een helderziende:  
  Waardering overhelderziende Waardering:          
  Naam voor Helderziende-groningen.nl Uw naam:  
  E-mailadres voor Helderziende-groningen.nl E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met helderziende Uw ervaring:  
  Code helderziende Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  

1
 
 

       
  Copyright © 2008 -
Helderziende-groningen.nl.
Microbel | Mobiele versie | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Helderziende worden